Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

T81o46m 46K87r60a67u68s

20. 11. 2012 1:24

Slavomir Benes: zmasirovany komunisty!Rv

4 3
možnosti

Jestli považujete za zmasírování komunisty skutečnost, že udeřit člověka, který na mne fyzicky neútočí (a v podstatě není důležité, zda je to vlastní otec, nebo někdo úplně cizí), natolik, až ten člověk umře, tak v tom případě komunisty zmasírovaný jsem.

2 5
možnosti
Foto

Ženy, která rozbila rodinu, odstavila otce od výchovy syna a sama ho vychovala tak, že zabil svého otce, není možné si vážit, i kdyby si na nějaké olympiádě vyskákala deset zlatých plíšků.

http://www.stridavka.cz/ten-komu-jsi-zivot-s-laskou-dal-on-ti-ten-tvuj-krute-vzal.html

2 6
možnosti

T50o67m 38K84r48a92u60s

20. 11. 2012 1:49

Blbost!

Rodinu nerozbila mama, ale tata, ktery jako soudruh dustojnik mel prilis zajmu a aktivit mimo. Nemel dost casu a rozbiti podstatne napomohla jeho tezce uvedomela komunisticka rodina, ktere vadilo, ze syn-bratr-svagr ma za manzelku disidentku s velkou cernou kankou na posudku. Vitali, kdyz si on nasel jinou. Leta se snazili manzelstvi rozbit a zbavit se Very, ktera nechtela, aby ji ty komunisticke ehm osoby vychovavaly deti. Tomu se clovek nemuze divit.

Tvrzeni, ze vychovala syna s umyslem, aby zabil otce je LEZ! Zabiti byla nestastna shoda okolnosti smichana s alkoholem.

Kdyby byl Odlozil tata jak se patri, nebyl by vedl doma armadni disciplinu a byl by si dal zalezet na tom, aby se neodcizil ani kdyz se rodina rozpadla.

Zadny normalni tata nezvoli pozdni vecer o vikendu za ucelem "promluvit si se synem o neuspesne maturite", natoz aby k tomu jel na diskoteku! Rodic se skutecnym zajmem o sve nactilete deti vi, ze na debaty o skole se nevoli mejdan na diskotece.

5 2
možnosti

Prostě je mi milejší člověk, který žádnou medaili nikdy nevybojoval, ale který za sebou nemá takovou strašnou kaňku. Josef Odložil byl lidskou bytostí. Byl lidskou bytostí. A ještě jednou, potřetí a naposledy: Byl lidskou bytostí. I kdyby paní Čáslavská měla těch olympijských zlatých medailí třeba třicet, tak si o ní od té doby myslím své. Jí je to možná jedno, ale jak jsem již napsal: Příště může povedený synáček nějakého velikána zabít Vaše dítě a potom ten svůj nelidský názor změníte.

3 6
možnosti

Paní Terezo Balcarová, příště může nějaký povedený synáček nějakého velikána (a paní Čáslavská velikán svého oboru byla) zabít nikoli svého vlastního otce, ale Vaše dítě. Ne že bych to přál Vám, ne že bych to přál Vašemu dítěti, ale stát se to může. Jsem zvědav, zda i potom budete mít pro to takové pochopení jako pro případ, při kterém zemřel Josef Odložil.

Prostě určité hodnoty jsou v mých očích více než olympijské medaile.

5 5
možnosti

D98a15v58i87d 46H41r34b59e37k

19. 11. 2012 19:54

Milý pane Beneši. Případ znám, domnívám se docela dobře a celkem zblízka. Případ byl těžce zmanipulován. Například soudem nebyly vzaty vpotaz výsledky pitvy pana Odložila. A jedním z hlavních manipulátorů médií a soudu byl Odložilův příbuzný, Miroslav Ševčík. Věci jsou trochu složitější, než jak je tu líčíte. A troufám si tvrdit, že úplně naopak.

5 4
možnosti

Věry Čáslavské jsem si absolutně přestal vážit poté, co vyběhala prezidentskou milost pro svého syna, jenž zapříčinil smrt vlastního otce Josefa Odložila. Myslím, že za prvé selhala výchova toho chlapce, protože když ho paní Věra dostala do vlastní péče po rozvodu, tak byla za jeho výchovu odpovědná a mohla mu vštípit alespoň tu zásadu, že proti lidem, kteří na nás fyzicky neútočí, nepoužíváme fyzické násilí. A za druhé když už se to stalo, měl si to mladý Odložil odsedět jako kdokoli jiný.

7 9
možnosti

F87e15l92i85x 55H73o13r37á60k

19. 11. 2012 16:09

Já jsem to chápal spíše tak, že to byla milost pro samotnou Věru Čáslavskou (i tak si kvůli tomu vytrpěla své). A ta si tuto drobnou "úlitbu" za své nesporné zásluhy a občanské postoje v době totality zasloužila, jako nikdo jiný. Rodinné problémy a výchovu syna bych do toho netahal.

8 5
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2606x
Můžete také navštívit
Blog Davida Hrbka nebo stránky www.davidhrbek.cz

Seznam rubrik